Konwój bez ochrony walczy z Ubootem
Witam serdecznie,
Chciałem zgłosić błąd który występuje na mapie 1,310,774
Mianowicie po wprowadzeniu w walkę mojego uboota z niechronionym konwojem przeciwnika mój ubot został zatopiony przez niego nie czyniąc mu praktycznie żadnych strat. Zgłosiłem sprawę do supportu ale pragnę poinformować o tym również na forum.
Uboot który został wysłany (1 sztuka) został "poczęty" w wyniku użycia golda (za który płacimy) Wykonałem taki ruch ponieważ wojska które były transportowane na lądzie byłyby trudniejsze do pokonania. A ponieważ w ŻADNYCH statystykach jednostek które płynęły w konwoju nie ma ŻADNEJ wzmianki o tym że mogą one walczyć również na morzu uznałem iż jestem w stanie zużyć na to złoto (które w końcu kosztuje) . (Czołgi lekkie, jednostki plot (!) i Piechota) W żadnej z tych jednostek w polu walki morskiej nie ma wpisanej ŻADNEJ wartości a więc nic dziwnego że można uznać iż nie powinny one walczyć. Wspólnie siły również wyświetla 0%. A więc zgłaszam to jako problem, nawet jeśli jest to działanie celowe.
Na logikę - niechronione konwoje statków transportowych nie posiadają żadnych wartości bojowych (w historii TYM BARDZIEJ)
Jako iż gold kosztuje, uważam że na kwotę którą wydałem na Uboota zostałem wprowadzony w błąd.
A więc przestrzegam i informuję ![]()
Post a Reply
Please log in to post a reply.