merhaba, ben hızlı oyun etknliklerini göremiyorum. Sizce sebebi nedir? arkadaşımda haberler bölümünde etkinliğe şu kadar saatkaldı diye görünüyor ama bende görünmüyor. linkini attı yine de giremedim. Nedendir?
2 Replies
17 Nov 2020, 00:44
yeni hesapların 1.0 sürümüne erişimi yoktur ve bu nedenle bu sürümdeki etkinliklere katılamaz.Bu bir İngilizce forumdur, lütfen İngilizce yazın veya kendi dilinizde Türkçe isteyin. Bu konuya Türkçe son cevabım
/
new accounts do not have access to version 1.0 and therefore cannot join events in that version.Also this is an English forum, please write in English or ask in Turkish in your own language forum. This is my last reply to this thread in Turkish.
2 Jan 2024, 11:28
Oyun etkinlikleri bazen bölgesel kısıtlamalara tabi olabilir. Arkadaşınızla aynı bölgede olup olmadığınızı kontrol edebilirsiniz. Oyununuzun en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun. Etkinlikler genellikle oyunun güncel sürümlerine dayalı olarak çalışır. Oyun sunucularındaki sorunlar, etkinliklerin görüntülenmesini veya katılımını etkileyebilir. Bu durumda, bir süre bekleyip tekrar deneyebilirsiniz. Oyun içi ayarlarınızı kontrol edin ve etkinliklere dair bildirimleri açık olduğundan emin olun. Etkinlikle ilgili bildirimleri almanız gerekiyor. Eğer sorun devam ederse, oyunun destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Onlar, sorununuzu daha iyi anlamak ve çözmek için size yardımcı olabilirler.